Народ, хто розуміється на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт

Informace pro uživatele tohoto fóra, návrhy, připomínky k foru atd.
Odpovědět
Bilizdus

Народ, хто розуміється на постільній білизні? Натрапив на цікавий сайт

Příspěvek od Bilizdus »

Народ, привіт! Вирішив от поділитися цікавим сайтом, може комусь стане в нагоді. Останні місяці почав помічати, що сплю погано, кручусь до ранку, а вранці відчуваю себе, ніби й не лягав. Думав на роботу, на атмосферний тиск, а дівчина сказала: "Треба змінимо постільну білизну на людську, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я пішов в мережу.

Чесно кажучи, думав, що вибір постільного комплекту - це лише "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. І і бязь, ранфорс, і сатин... А я в цих термінах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, оце джерело корисної інфи! Я завис майже годину. У них все як в довіднику: чітко описані усі тканини, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки прань витримує матеріал. Дуже допомогло усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного особисто зрозумів:
- Виявляється, наші та євро розміри суттєво різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити ярлику «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що фланель влітку — це капець, а якісний сатин дійсно дає прохолоду, бо в нього плетіння ниток особливе.
- Там є поради, як доглядати, щоб малюнок не вицвів через місяць. Болісна тема для нас, у кого пралка паше без вихідних.

Зрештою вирішили взяти на пробу сатиновий комплект від українського бренду (підтримав своїх). Наразі політ нормальний — спимо як немовлята, тканина дуже приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.

Словом, якщо ти, як і автор, до цього моменту вважали, що підковдра — це не та річ, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую глянути статейку на тому сайті. Справді зберігає нерви на вибір та рятує від покупки кота в мішку. Всім гарного сну!!

Odpovědět